måndag 12 mars 2012

Allt nytt

Sitter och kollar runt på kort hos andra på fejjan...och påminns om hur saker och ting var för några år sen.
Det är synd att inte kontakten hålls bara för att man flyttar från ett ställe till ett annat. Det kan ju inte vara en envägskommunikation, det måste ju funka från båda hållen.
När man går igenom en skilsmässa så är det alltid en som blir utan vissa saker, och den andre får behålla... Det känns lite tråkigt. Man får liksom börja om med allt. Nya rutiner, nya traditioner, nytt boende...nytt ALLT!! Det är ju inte underligt att barnen blir kluvna. Dom vill ju naturligtvis vara där som dom känner igen sej. Men det är väl priset man får betala när man skiljer sej.

Idag är första skoldagen efter sportlovet. Niklas har pratat om skolan på lovet, att han vill åka taxin. Men idag när han skulle iväg då var det inte lika roligt. Nä, då ville han sova kvar i sängen. Jag skulle till och med få krypa ner med honom. :))) Så jag gjorde det och vi mös en stund innan vi klev upp. Nu åker han ju till pappa så han blir ju borta några dar. Känns jobbigt.... Jag kommer nog aldrig att vänja mej vid denna situation man befinner sej i.

Det verkar ju funka för andra....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar