onsdag 11 juli 2012

Dagens Annica

Vilken dag!!

Somnade inte förrän klockan var över 1 i natt, Det gick bara inte somna!! Och när man vet att man ska upp 5.20 så kommer stressen och vad händer? Jo, inte går det lättare att somna i alla fall.

Kom upp i bra tid ändå i morse. (om än lite senare än den tid jag skulle upp) Väcker Niklas som sover tungt i min säng och har absolut ingen lust att vakna eller kliva upp. Efter mycket om och men får jag upp honom. Tur att han äter frukost på fritids, för det hinns inte på morgonen.

När jag väckt honom tar jag min kaffekopp och ska gå ut på balkongen. På vägen dit slår jag in högra lilltån i hörnet på underredet från en fågelbur som ska kastas. (Varför har jag inte kastat den då????) Den är gjort av metall så den var ganska vass. Kände väl att det gjorde ont, men förstog först när jag såg blodet att jag gjort illa mej mer än jag trodde. Har skurit upp tvärs över lilltåtoppen och under på trampdynan. Där ser såret ut som en glad mun. Det hade inte jag kan jag lova!! Tur den var vass för det snitten blev fina och inget trasat. Men oooont!!!!

Efter lite omplåstring kommer Niklas upp. Lite morgontoalett och på med kläder och ner för de 4 trapporna och upptäcker att klockan är mer än jag anat. Åhhh!!! Dags att lägga in turbon då. Fram med Miiras vagn, sätter Niklas i den för att det ska gå fortare till fritids. Precis när jag ska öppna porten så tappar jag min (öppna) handväska. Rubbet åkte ut!!!! För naturligtvis hamnade den upp och ner! Rafsade snabbt ihop allt och iväg jag haltade bort till fritids.

Kollar bussarna en extra gång efter jag lämnat sonen. Hm.... Stämmer inte alls med Din Turs hemsida (resrobot) Ringer snabbt upp när jag ändå hade alla nerver utanpå kroppen. Orkar inte ens ta upp hennes ovesäntliga diskution.....vissa människor sitter på fel plats....

In på jobbet strax efter sju, byter om, in i personalrummet och tar fram en kopp till kaffet. Då rasar packen med papper ner som låg uppe på skåpet!! Aahhh!! Vad mer kan hända?

Efter rapport går jag ut och ska blossa lite snabbt...då ligger det en död trast mitt på bordet på terassen. Men nu får det väl räcka?

Annars har dagen varit bra! :))

1 kommentar:

  1. Men du... det är inte förrän imorgon det är fredagen den 13:e! ;)
    Det kan ju bara betyda att du går fri från alla olyckor och dyl. imorgon. :)
    Önskar dej en fortsatt trevlig sommar! (Om nu bara solen kunde komma tillbaka...)
    Kram Katta

    SvaraRadera