torsdag 16 februari 2012

Tur man är söt

Jaha då har det varit dags för farbror doktorn för Niklas igen! För vad? Samma som förut...hans mage.... Det vill inte ge sej riktigt. Men han är så duktig.
När han kommer in till doktorn så hälsar han artigt och klättrar upp på britsen och lägger sej. Och väntar....  Ha ha ha till slut blir han otålig på att doktorn pratar med mamma så då säger han: "Ottorn! Hom!" Då tycker han det är dags att han knackar på hans mage.

Som ni kanske vet så är det obligatoriskt fika efter ett besök hos doktorn. Det har det varit i flera år nu. En gul festis och en kanelbulle. Stadigt samma sorts fika varje gång.

Idag när vi var färdiga så sprang han fram till cafeterian och vänder sej mot mej och ser förvånad ut! STÄNGT! Ojdå....vad gör vi nu? Han tecknade "bulle" och saft. Han var ganska högkjudd också. Till slut kommer hon ut som jobbar där. Och jag frågar snällt om man kunde få köpa en festis i alla fall. Men Niklas gav sej inte . Han SKULLE ha en bulle. Hon gick in och kollade och det fanns en bulle kvar. Så han fick sin gula festis och sin kanelbulle.(hon kom med en grön först så den fick hon gå å byta tyckte Niklas) Och mamma fick en kopp kaffe. :))
Preciiiis som vanligt blev det till Niklas förtjusning! 

Nu var det ju så här att jag stod ju där utan pengar. Hade bara kortet och dom hade ju stängt allt. Men sååå snälla dom är så lovade jag att  betala nästa gång. (Vi är ju där ganska ofta) Och dom känner ju säkert igen oss. Niklas brukar "surra ner" dom ibland. ha ha ha

Får väl päja nästa vecka när vi ska dit igen. Då för en hörselkontroll.
Jättegott med bulle.

"Låt bli!" sa han

När jag försökte få smaka en liten bit....


1 kommentar:

  1. Vilken tur att det fanns en bulle kvar.
    Och vad snälla dom är där borta.
    Klart att du inte får smaka... Haha
    Kramar i massor / Jane

    SvaraRadera