måndag 6 februari 2012

En duktig kille

Idag har det som tur är inte varit lika kallt som igår. Fast å andra sidan...allt under -33 är ju bra! ha ha ha

Niklas kom med skoltaxin till mej efter skolan. Det blev lite fika och lite Pippi Långstrump. Jag undrarade vad han ätit idag på skolan. Så jag frågade om dom ätit korv. "Jaaa" säger han. Potatis? Samma svar. Tänkte att jag skulle testa igen... Har ni ätit pannkaka? Jaaa, säger han. Han hade nog glömt vad han ätit idag.... ;P Men det kan hända den bäste ju.

På eftermiddan gick vi till tandlälaren för Niklas hade sin årliga kontroll. Hm, hoppas det nu går bra, tänkte jag för mej själv. Han brukar ju inte vilja öppna munnen riktigt.
När vi kom fram hittade han en massa böcker. Han bara ääälskar böcker!!! Satt och "läste" alla, men efter varje bok tecknade och sa han "fel". Förstod inte riktigt vad han menade egentligen, men jag drog slutsatsen att det inte var så bra böcker. Enligt honom då...



 Vi hann precis plöja oss igenom bokhögen när en sköterska kom och ropade upp honom. Jättestolt sprang han efter och han såg så förvånad ut att hon visste hans namn. Väl inne på rummet så blev det inte lika roligt. Han stog kvar i dörröppningen och deklarerade att han inte tänkte gå längre in. Men med lite uppmuntrande ord och krusning så hamnade han i stolen till slut.   Doktorn (som Niklas säger) tyckte att det såg bra ut. Hur hon nu hann med att se det. Hans mun var nog öppen i hela 5 sekunder. Jätteduktig kille tycker mamma!
 Innan vi gick hem så gick vi till Skattkistan där Niklas handlade en liten prickig pappask och badsvampar. :) Och mamma köpte en dörr/skomatta.

När vi kom ut föll stooora snöflingor till Niklas förtjusning.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar