torsdag 9 februari 2012

Disken kvar...

Niklas kom hem med taxin från skolan och var på ett strålande humör. (som vanligt) Han hann inte mer än innanför dörren så la han sej på köksgolvet och vände nästan ögonen ut och in. Sååå trött han var. Dom har varit på badhuset idag, så det kanske är därför han var trött. Jag brukar åtminstone bli trött i huvudet av ljudet och lamporna där. Men efter lite mellis kvicknade han till. :))

Strax före 16 kom Alexander. Han hade varit kvar på skolan en stund för att göra färdigt nån skylt som dom skulle ta med till Nipvallen ikväll. Han och ett gäng kompisar ska dit och kolla på hockey mellan MoDo och Sollefteå. Ha ha ha Undrar hur det går? Men vi håller ju på Sollefteå så klart. Så nu har han precis stuckit iväg igen. Han hann ju få i sej lite mat i alla fall.
 Det är ju ett tag sen han var här, så det är så mysigt så... I morgon ska nog Niklas sova över hos storasyster och hennes sambo, så då har jag och Alex myskväll. Bara vi två...

Så nu är det jag och Niklas kvar. Han hittade nåt pussel som han sitter och bygger. Bra träning!

Jag har flyttat mina kort från "Bloggplatsen" idag. Jag blir så trött på all reklam som är där mellan inläggen. Jag flyttade min andra blogg häromdan också. Jag trivs bättre med den här sidan. Mycket enklare för det första... Ska man lägga in bilder på bloggplatsen så ska du först lägga in bilderna på sidan innan du kan hämta dom till ett inlägg. Här hämtar man direkt. Inget krångel.

Nee...suck...ska man diska då eller...? Tur man har diskmaskin! ha ha ha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar